ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΑ IMAGILIGHTS CUBIC - ΑΝΘΡΩΠΟΣ + ΧΩΡΟΣ

Posted by e-diana 10/02/2016 0 Comment(s)

Η Διάνα “εξοπλίζειν”  παρουσιάζει στους επαγγελματίες της καφεστίασης μία ποικιλία από φωτιζόμενα ImagiLights καθώς και τα φωτιζόμενα επιτραπέζια διακοσμητικά της που δεύτερη χρονιά στην Ελλάδα εντυπωσιάζουν σε ξενοδοχεία και καφετέριες.
 

Είναι ένα φωτιζόμενο διακοσμητικό “CUBIC” σε σχήμα κύβου, με λεία επιφάνεια, που προσφέρει μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα και διακόσμηση σε όποιο χρωματισμό εμείς επιθυμούμε σε ένα τραπέζι.
Υπάρχει ποικιλία σε σχήματα στον επιτραπέζιο φωτισμό για να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει και ταιριάζει περισσότερο στο χώρο σας.
Διάσταση 10cm x 15cm με 24 προεγκατεστημένα χρώματα, 2 τύπους candleeffect, δυνατότητα για 160.000 χρωματικούς συνδυασμούς, 4 στάδια φωτεινότητας, επαναφορτιζόμενες μπαταρίες lithium, 56 led με χρόνο ζωής πάνω από 50.000 ώρες, ενώ διαθέτουν remote control.
Είναι αδιάβροχα (ip68), ανθεκτικά στα χτυπήματα, στην ηλιακή ακτινοβολία, στη χλωρίνη και στο αλατόνερο.

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ενοικίασης και πώλησης εξοπλισμού catering – εκδηλώσεων σε επαγγελματίες και ιδιώτες.
 

Οι συνεργασίες μας με ευρωπαϊκά εργοστάσια υψηλών προδιαγραφών, έχουν αναδείξει την εταιρεία Διάνα “εξοπλίζειν” ως την πιο αξιόπιστη λύση για κάθε επαγγελματία και ιδιώτη.

“Εξοπλίζουμε” με συνέπεια και υπευθυνότητα την επιτυχία των εκδηλώσεών σας.

Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά και να δείτε την μεγάλη μας ποικιλία στον επαγγελματικό μας εξοπλισμό με την ευκαιρία της έκθεσης της HO.RE.CA. στο HALL 3 περίπτερο D1

ΔΙΑΝΑ “εξοπλίζειν”
 

 

Κάντε κλικ και δείτε την ανάρτηση στο περιοδικό

Loading...
Loading...